Megajoule Kilowattóra átváltás - MJ kWh átváltás

=
1 Megajoule hány Kilowattóra-nak(nek) felel meg? 1 Megajoule-t átváltva hány Kilowattóra-t kapunk? 1 Megajoule pontosan 0.27777777778 Kilowattóra-al egyenlő. Ez azt jelenti, hogy a Megajoule mértékegység kisebb mint a Kilowattóra mértékegység. Tehát a Megajoule mértékegységből van szükség többre, hogy ugyanannyi Kilowattóra mértégységnek megfelelő mennyiséget kapjunk.


Ellenkező irány: Kilowattóra Megajoule átváltás - kWh MJ átváltás

Kilowattóra Megajoule átváltó táblázat

Megajoule(MJ)Kilowattóra(kWh)
1 MJ kWh
2 MJ kWh
3 MJ kWh
4 MJ kWh
5 MJ kWh
6 MJ kWh
7 MJ kWh
8 MJ kWh
9 MJ kWh
10 MJ kWh
20 MJ kWh
30 MJ kWh
40 MJ kWh
50 MJ kWh
60 MJ kWh
70 MJ kWh
80 MJ kWh
90 MJ kWh
100 MJ kWh


Megajoule


A joule a munka, a hőmennyiség és az energia – mint fizikai mennyiségek – mértékegysége az SI rendszerben. Jele: J. Egy joule munkát végez az egy newton nagyságú erő a vele egyirányú egy méter hosszúságú elmozdulás közben. Ugyancsak egy joule az egy watt teljesítménnyel egy másodpercig végzett munka. A Megajoule a Joule 1 000 000 szerese.

Kilowattóra


A kilowattóra (jele: kWh) az elektromos munka gyakran használt mértékegysége. Bár nem SI-egység, a mindennapi életben a kilowattórát használják a villamos fogyasztás mértékegységeként (a munka SI-mértékegysége a Joule), így kilowattórában mutatják a áramfogyasztást a lakásokban található fogyasztásmérő órák (villanyóra) is.